Terapia cu lumina polarizata

           Organismul nostru nu poate trăi fără lumină, iar tratamentele moderne o folosesc ca sursă de vindecare.

            Aparatele care polarizează lumina sunt indicate de specialişti în vindecarea plăgilor, tratamentul durerii de orice tip sau afecţiuni dermatologice. Terapia cu lumină polarizată poate fi aplicată pe orice parte de pe suprafața corpului. Ea poate fi utilizată atât pentru tratarea adulților, cât și a copiilor, ca mijloc complementar de tratament sau ca modalitate de întreținere a stării de sănătate. Este un procedeu blând și singura condiție este să fiti consecventi și să faceti tratamentul și după ce dispar simptomele neplăcute, pentru a avea efecte de durată. 

Terapia cu lumină polarizată se face cu lumină similară celei solare, dar fără radiații UV (periculoase de la o anumită valoare). Este vorba despre o lumină polarizată liniar, cu o intensitate constantă şi fără oscilații. Lumina folosită este policromatică*, cu lungimea de undă între 480-750 nm (grad de polarizare peste 99%), conținând undele de lumină vizibilă şi o parte a spectrului infraroşu apropiat.

În urma terapiei cu lumină polarizată se obțin efecte de biostimulare a activității celulare – inclusiv de mobilizare a celulelor de apărare ale organismului – și de reglare a procesele biologice. Un efect benefic se înregistrează și asupra fluxurilor sangvine din zonele tratate, ceea ce contribuie la regenerarea mai rapidă a țesuturilor.

Efectele acestui tratament în aparență foarte simplu nu sunt de neglijat. Lumina ajunge prin expunere de câteva minute până la o adâncime de 2,5 cm sub piele, fără ca pacientul să simtă o încălzire semnificativă. Astfel, sunt activate procesele de regenerare și absorbția de oxigen în țesuturi crește. Celulele bolnave sunt readuse la stadiul de celule sănătoase. Lumina exercită și o influență nemijlocită asupra terminațiilor nervoase și asupra sistemului nervos. Acest tratament determină modificări la diferite niveluri ale organismului uman la orice vârstă. În plus, influențează benefic sistemul imunitar. Pătrunderea în profunzime este asigurată de componența infraroșie a luminii, iar durata prelungită potențează tratamentul. 

Ce beneficii produce terapia cu lumină polarizată:

 •  Întărește sistemul imunitar prin stimularea metabolismului celulelor proprii;
 •  Regenerează tegumentele prin creșterea absorbției de oxigen în țesuturile celulare;
 •  Reglează sistemul endocrin;
 •  Creşte mobilitatea articulară;
 •  Reduce inflamațiile și diminuează durerea;
 •  Echilibrează metabolismul;
 •  Îmbunătățește circulația sangvină și pe cea limfatică;
 •  Combate stresul, oboseala și tulburările de somn;
 •  Este un adjuvant eficient în tratarea depresiei;
 •  Calmează sau atenuează durerea;
 •  Favorizează reechilibrarea energetică a organismului.

Am urmat si eu aceasta terapie si pot spune ca am fost extrem de incantata de consultantii Bioversity  care au la dispoziție o gamă largă de produse marca Aeden în centrul Bioversity din București, de pe strada Constantin Bălăcescu nr. 1, din apropierea Gării de Nord. Bioversity România este unul dintre cei mai de succes importatori și francizori ai produselor de wellness Aeden din țara noastră. Pentru programări și consultații, sunați la numărul 0374.900.300 și un specialist Bioversity vă va sta la dispoziție. 

Lasa un raspuns